Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jubileumi rendezvénysorozat az Egressy úton

“Egressy út 60 év” címmel rendezett kiállítást az Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakgimnázium november 8-án. Az iskola önálló középiskolai működésének hatvanadik évfordulóját ünnepli idén.

Az ünnepségen Szalayné Kelemen Ildikó igazgatónő kiemelte, hogy az intézmény épülete ennél jóval idősebb, a főépület ugyanis 1902-ben épült, amelyben évtizedeken át egy gyermekvédő egyesület működött.

Az önálló fiúgimnázium 1956. szeptember 1-én kezdte meg működését, az új zuglói intézmény pedig 1958-ban vette fel Egressy Gábor nevét. A november 8-án nyílt kiállítás tablókon és a fotókon keresztül az elmúlt hatvan év történéseit mutatja be.

Fotó: Képszerkesztőség

Az “Egressy út 60 év” a nyitó programja az egyhetes jubileumi rendezvénysorozatnak. Az iskola a hét folyamán minden délután nyitva lesz a régi tanárok és diákok előtt.

A program részeként egy projektnap keretében mutatják majd be azokat az interjúkat, amelyeket a jelenlegi tanulók készítettek az öregdiákokkal, és november 11-én egy műsoros esttel zárják majd a jubileumi programsorozatot.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb