Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megkezdődött a korcsolyaszezon

Advent első vasárnapján, december 2-án megnyílt a IV. Zuglói Kori és Adventi Sokadalom. A téli sportok kedvelői február 3-ig ingyenesen használhatják a Bosnyák téri korcsolyapályát.

A Pavuk Műkorcsolya Iskola és Sportegyesület lépett először a jégre vasárnap délután a Karácsony Gergely polgármester és Hajdu Flórián alpolgármester által védnökölt programon. A polgármester köszöntőjében azt mondta, a kerületben már hagyomány, hogy az ingyenes korcsolyapályával ajándékot ad az önkormányzat a családoknak. – Azért szervezzük meg negyedik éve, hogy kicsit hozzásegítsük a zuglóiakat ahhoz, hogy készülni tudjanak a legszebb ünnepre, a szeretet ünnepére – fogalmazott Karácsony Gergely. A pálya mellett felállított színpadon a Kelet Brass Band gondoskodott a zenéről, majd tűzzsonglőr show szórakoztatta az érdeklődőket.

Fotó: Képszerkesztőség

A hétköznap 19, hétvégén 20 óráig nyitva tartó, a korábbi évekhez képest erősebb palánkokkal körbevett korcsolyapályát tanítási időben, 8-tól 15 óráig az óvodai és iskolai csoportok, délután pedig bárki használhatja, az önkormányzat térítésmentes korcsolyabérlési lehetőséget is biztosít.

Az adventi időszakban minden vasárnap kulturális programokkal várják a zuglóiakat a Bornyák térre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb