Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pályázat társasházak és szövetkezeti házak felújításáról

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

a Budapest főváros XIV. kerület Zugló közigazgatási területén található legalább 6 lakásos társasházak és szövetkezeti házak felújításának pénzügyi támogatására

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata 33/2018. (XII. 21.) önkormányzati rendelete alapján Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottsága pályázatot ír ki Budapest XIV. kerület területén épült legalább 6 lakásos társasházak és lakásszövetkezeti épületek részére vissza nem térítendő támogatásra.

A részvétel feltételei
Nem igényelhető támogatás a pályázat benyújtása előtt már megkezdett beruházáshoz.
A társasházak és lakásszövetkezeti épületek felújításának támogatására kiírt pályázaton azok az 1990 előtt épült, legalább 6 lakásos társasházi vagy lakásszövetkezeti társasházak és lakásszövetkezeti épületek vehetnek részt, amelyeknek közgyűlésén a felújítási munkát a tulajdonostársak megszavazzák, és döntenek a tulajdonosokat terhelő költségek viseléséről.
A pályázónak vállalnia kell, hogy a megítélt támogatási összegről a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt által készített hirdetményt kifüggeszti a társasház vagy lakásfenntartó szövetkezet hirdető tábláján a pályázat elnyerésétől számított 2 év időtartamban.

A támogatás összege
A támogatás mértéke társasházak és lakásszövetkezeti épületenként 50 lakásig maximum 5 000 000 Ft, 50-nél több lakás esetén maximum 10 000 000 Ft. A támogatás mértéke nem haladhatja meg a pályázatban megjelölt felújítási munka összköltségének 50%-át.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. június 28.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2019. augusztus 30.
A pályázatokat személyesen vagy postán lehet benyújtani.

A pályázati felhívás teljes terjedelmében, valamennyi részletével ide kattintva érhető el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb