Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megnyílt a BVSC GYM

Október 5-étől a nagyközönség előtt is nyitva áll a Szőnyi úti BVSC GYM. A nyitvatartási időpontokat, illetve a gépek használatának lehetőségeit azonban érdemes figyelemmel követni!

A nyár folyamán fejeződött be a BVSC-Zugló Szőnyi úti székházának felújítása. A 80-as évek végén épített épületre rá is fért ez a beruházás, melynek köszönhetően a frekventált helyen levő ingatlan nemcsak modernné, energiatakarékossá, hanem külsőleg is esztétikussá vált, stílusa illeszkedik környezetébe.

Ugyancsak a nyári átadás alkalmával mutatták be azt a minden igényt kielégítő konditermet is, amely az épület első emeletén, a Sport Bisztró fölött található, és amely az első naptól a sportolók erőnléti edzéseinek legfőbb színhelye. Már ekkor is jelezték, ősztől a konditermet a lakosság előtt is szeretnék megnyitni.

Fotó: Balogh Róbert

Október 5-től a nagyközönség számára is nyitva van a Szőnyi úti BVSC GYM. A közel 240 négyzetméteres LifeFitness gépekkel felszerelt konditerem hétköznap 6-22 óra között van nyitva. 9-14 óra között az eszközöket főleg a klub sportolói használják, ám a 6-9-ig, illetve a 14-22 óráig tartó idősávokban, illetve hétvégeken 8-16 óráig a lakosság előtt is megnyitották a létesítményt. Az egyesület vezetése az első alkalmat ingyenessé tette, így az eszközöket bárki szabadon kipróbálhatja, s csak akkor kell bérletet vennie, ha a zuhanyzókkal, öltözőszekrényekkel felszerelt létesítmény elnyeri a tetszését.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb