Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban Süsü, a sárkány

A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár Kulturális és Rekreációs Igazgatósága család- és egészségnapot rendezett szeptember 24-én a Stefánia úti Honvéd Kulturális Központban. Az esemény – mint ahogy a ház általában – nyitott volt a civil érdeklődők előtt is.

Koncerttel, mazsorettbemutatóval, bábelőadással, táncházzal, kirakodóvásárral, játszóházzal és ingyenes szűrőprogramokkal teli családi- és egészségnapot szerveztek a Stefánia Palotában.

A rendezvény több évtizedes hagyománynak számít az intézmény életében, a népszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden évben sokan ellátogatnak a Stefánia úti Honvéd Kulturális Központba. Az idei rendezvényen is a Magyar Honvédség Budapest Helyőrségi Zenekara szórakoztatta a nagyérdeműt, míg a gyerekek körében a legnépszerűbb program a színházteremben bemutatott Süsü, a sárkány című előadás volt.

A színpadi programok nagy része a gyerekeknek szólt, ám a szervezők a felnőttekről sem feledkeztek meg. Számukra egészségügyi szűréseket, őket érdeklő előadásokat, prevenciós foglalkozásokat szerveztek, melyek egész nap nagy érdeklődés mellett zajlottak. Az egészségügyi szűrésekhez a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjától és a Zuglói Egészségfejlesztési Irodától is nagy segítséget kaptak.

Fotó: Balogh Róbert

A Stefánia úti Honvéd Kulturális Központ katonai objektumnak számít, ám az intézmény ajtaja rendre nyitva áll a civil érdeklődők előtt. A hagyományos családi napokra, egészségnapokra, színházi és egyéb kulturális programjaikra pedig minden évben kiemelt figyelmet fordítanak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb