Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közjegyzői hirdetmény – 11042/N/254/2024/6. – Galambos – Fidler

HIRDETMÉNY

A közjegyző a Budapest 14 kerületben, 2024. január 18. napján meghalt

Galambos János Ferencné, születési neve: Fidler Ágnes Rózsa
(született: Ózd, 1936. április 11., anyja születési neve: Pascher Franciska)

volt 1149 Budapest XIV. kerület, Pillangó park 16/D. 4. emelet 23. alatti lakos örökhagyó hagyatéki eljárásában – tekintettel arra, hogy arra vonatkozó adat merült fel, hogy más törvényes örökös hiányában törvényben meghatározott esetben a Magyar Állam, szintén törvényben meghatározott esetben a települési önkormányzat örököl – az alábbi hirdetményt bocsátja ki:

A közjegyző felhív mindenkit, aki a hagyatékra öröklésben érdekeltként igényt tart, hogy igényét a hirdetményi kézbesítéstől számított 30 napon belül a közjegyzőnél írásban jelentse be.

Ha e határidőn belül a hagyatékra örökösként érdekelt nem jelentkezik, a közjegyző törvényben meghatározott esetben a Magyar Állam, szintén törvényben meghatározott esetben a települési önkormányzat törvényes öröklését állapítja meg és a hagyatékot, az arra más jogcímeken bejelentett igényekre is tekintettel az általános szabályok szerint adja át.

A hirdetmény közzétételének napja: 2024. szeptember 2. napja. A hirdetményt a közzététel napjától számított 15. napon kell kézbesítettnek tekinteni.


A hirdetmény teljes, hiteles szövegét IDE KATTINTVA olvashatja el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb